ERC s’adhereix al Pacte Local per l’Educació de l’Hospitalet

Al mes de juliol de 2015 es van iniciar els treballs per l’elaboració d’un pacte local per l’educació a l’Hospitalet dels quals ERC n’ha format part des del començament, participant activament, debatent i aportant esmenes per tal de millorar-lo.

Des d’ERC volem posar en valor el diàleg i tota la feina feta conjuntament per tota la comunitat educativa, sindicats, partits i teixit associatiu de la ciutat. Som conscients de les limitacions, però també dels esforços realitzats per tal d’apropar posicions i arribar a consensos per part de tots els agents implicats.

Aquest Pacte, que té com a horitzó el 2025, ha de servir d’impuls al compromís de l’Hospitalet amb una educació catalana pública i de qualitat, basada en la convivència, la inclusió, la igualtat d’oportunitats i la defensa de la immersió lingüística com a element de cohesió social. Des d’ERC treballarem, com hem fet sempre, per consolidar aquest objectiu de l’educació com a eix vertebrador per construir una ciutat més justa.

Des d’ERC apostem també per la col·laboració entre les diferents administracions, com hem vingut fent al costat de la Regidoria i el Departament, des de l’Ajuntament o el Parlament. Fruit d’aquest diàleg s’han desencallat temes pendents, com la construcció de les noves escoles Ernest Lluch i Paco Candel, encara en mòduls, les reformes previstes en cinc escoles incloses al pla d’urgència, millores en la formació professional o la priorització de recursos de les escoles d’alta complexitat.

Creiem que aquest és el camí, cercant el consens i la implicació de tots els agents per ampliar el suports i desenvolupar plenament els objectius d’aquest Pacte. Cal continuar treballant entre tots i totes, administracions, comunitat educativa, sindicats, partits i teixit associatiu, per afrontar els reptes pendents i seguir potenciant l’Hospitalet com a ciutat educadora. Aquest és el compromís d’ERC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s