ERC considera intolerable que s’utilitzin diners dels ciutadans per fer la geganta de l’alcaldessa de l’Hospitalet

Els republicans exigeixen que es retorni el cost de la geganta a les arques públiques

 

El passat dissabte 2 de juliol a la XXI Trobada de Gegants i Capgrossos que s’organitza dins el marc de la Festa Major de la Florida és va presentar i batejar la nova gegantona de la ciutat, a imatge de l’alcaldessa de l’Hospitalet Núria Marin.

ERC considera intolerable que s’utilitzin els diners públics dels ciutadans i ciutadanes de l’Hospitalet per fer una geganta de l’alcaldessa de la Ciutat.

La formació republicana vol que l’equip de govern aclareixi quin és el cost d’aquesta geganta i si aquesta geganta s’ha pagat amb una subvenció municipal a l’entitat Capgrossos de la Florida. En aquest mateix sentit ERC ha demanat a l’equip de govern que és retornin els diners que ha costat aquesta geganta a les arques municipals.

El portaveu municipal d’ERC Antoni Garcia ha manifestat que “és una vergonya que s’utilitzin diners públics per promocionar l’ego de l’alcaldessa mitjançant la creació de la seva pròpia geganta” i ha afegit que “en aquesta ciutat massa sovint el PSC confon institució amb partit, i n’utilitza algunes entitats per fer partidisme”.

Finalment el grup municipal d’ERC presentarà diferents preguntes escrites a l’equip de govern per tal d’aclarir aquest fets així com per exigir el retorn dels diners del cost de la geganta a les arques municipals.

marinmarin2

One thought on “ERC considera intolerable que s’utilitzin diners dels ciutadans per fer la geganta de l’alcaldessa de l’Hospitalet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s