ERC demana que l’Ajuntament de l’Hospitalet sancioni les empreses elèctriques i energètiques que incompleixin la garantia de subministrament a ciutadans i famílies vulnerables

El grup municipal d’ERC ha demanat a l’equip de govern que sancioni a les companyies elèctriques i energètiques que no compleixin la llei d’emergència social catalana.

ERC vol que l’Ajuntament de l’Hospitalet segueixi el camí impulsat per l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, que actuarà d’acord amb els articles de la Llei 24/2015 contra la pobresa energètica que no han estat recorreguts al Tribunal Constitucional  i que, emparant-se en el Codi de Consum de Catalunya, iniciaria procediments sancionadors per multar les companyies que tallin els subministraments a les persones o famílies sense recursos.

El portaveu del grup municipal d’ERC Antoni Garcia ha demanat a l’alcaldessa de l’Hospitalet “que faci un pas més per defensar els drets dels ciutadans que pateixin situació de vulnerabilitat i sancioni a les empreses que incompleixin la llei contra la pobresa energètica”.

En aquesta mateixa línia el portaveu republicà ha anunciat que el grup municipal d’ERC portarà al ple del més de juny aquesta iniciativa que espera que rebi el suport de l’equip de govern i de les altres forces polítiques del consistori.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s