Ens sumem a la campanya #ZeroDiscrimination

Des d’ERC L’Hospitalet ens hem sumat a la campanya #ZeroDiscrimination impulsada pel Programa Conjunt de Nacions Unides sobre el VIH/sida (ONUSIDA) i a Catalunya pel Comitè 1er de Desembre (plataforma unitària d’ONGs-sida).

Aquesta campanya agafa el 1er de març, “Dia de la Discriminació Zero”, com a Dia Internacional contra l’Estigma i la Discriminació que pateixen les persones amb VIH/sida. Aquesta és una oportunitat de tots i totes de celebrar el dret a viure una vida completa i productiva amb dignitat, sense importar l’aparença, la procedència o a qui s’estima.

Volem recolzar així la feina que realitzen dia a dia les entitats i associacions que lluiten per eradicar l’estigma i la discriminació que pateixen les persones amb VIH/sida, i donar suport per a que aquesta lluita continuï, vetllant per la prevenció i l’atenció del VIH i contra l’estigma i la discriminació associada al VIH/sida.

Volem un país lliure, lliure també de discriminació! zerodis1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s