ERC denuncia que les obres posen en perill el Pi de la Remunta

ERC denuncia que les darreres obres, avui mateix, a l’entorn del conegut Pi de la Remunta − l’arbre més antic de l’Hospitalet, estan posant en risc la seva conservació i supervivència. Les darreres actuacions en el talús on està situat l’arbre històric ja han produït danys importants a la seva base i part del brancatge.

La zona de la Remunta, afectada per una operació urbanística, ja va comportar la desaparició del darrer tram del Canal de la Infanta al seu pas per l’Hospitalet. Antoni Garcia, el portaveu municipal d’ERC, ha assenyalat que aquestes actuacions condemnen a la desaparició del Pi de la Remunta, que difícilment sobreviurà al trasllat, com així indiquen nombrosos informes d’experts externs.

El portaveu republicà també ha recordat que el PSC i Ciudadanos van impedir conservar el Pi al seu lloc actual, i ha manifestat que “l’equip municipal socialista anteposa l’especulació i el ciment a la conservació del nostre patrimoni històric i natural”.IMG_20160125_120605 IMG_20160125_121425

One thought on “ERC denuncia que les obres posen en perill el Pi de la Remunta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s