Els regidors d’ERC a l’Hospitalet aniran a treballar el 12O

El grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de l’Hospitalet treballarà el proper dilluns 12 d’octubre com si fos un dia laborable normal, en considerar-se no concernits per la festivitat del “Dia de la Hispanitat”, una celebració que commemora la colonització del continent americà i el genocidi dels pobles indígenes.

Els regidors d’ERC, Antoni Garcia i Coque García, mantindran l’activitat normal des de l’ajuntament, incloent la reunió setmanal del grup municipal, i trobades programades amb alguns veïns i entitats i col·lectius de la ciutat com qualsevol dia laborable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s